ANNONS

Ny bok undersöker myten om storspionen Stig Wennerström

Wilhelm Agrell, professor i underrättelseanalys, fördjupar sig ytterligare i spioneriet i den nya boken Stig Wennerström. Myten om en svensk storspion. Boken, som ligger ute till försäljning nu, är den första i serien ”True Spy” och är en skildring av Stig Wennerström, den svenska spionen som avslöjades 1963 efter att ha lämnat ut tiotusentals hemliga dokument till Sovjetunionen.
Wilhelm Agrell tar hjälp av sin pappas (Jan Agrell, tidigare chef för Militärpsykologiska institutet) handskrivna anteckningar från den psykologiska undersökning som Stig Wennerström genomgick i samband med rättegången mot honom för att ta reda på om Wennerström verkligen var den storspion som myten säger.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se