ANNONS

Brittiska förlag donerar böcker från inställda bokmässan i London

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Bokmässan i London är i år inställd på grund av coronaviruset. Efter mässan brukar förlag varje år skänka överblivna böcker till Book Trade Charity som fått runt ett dussin pallar med böcker som sedan säljs och drar in 50 000 pund till välgörenhet. Nu har flera stora förlag, bland andra Bonnier Books UK, Penguin Random House, Pearson och Macmillan Education meddelat att de skänker böcker de tänkt använda på mässan. (The Bookseller)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL