ANNONS

Barnboksmässan i Bologna 2020 ställs in helt

Redan tidigare hade arrangörerna flyttat fram den stora barnboksmässan i Bologna från slutet av mars till början av maj. Men med hela Italien i karantän fanns det ingen annan utväg än att ställa in hela evenemanget – inte minst eftersom flera internationella förlag börjat avboka. Särskilt med tanke på att 90 procent av utställarna kommer från andra länder än Italien. Nu har arrangörerna i Bologna bekräftat att 2020 års mässa inte blir av. Istället ska mässan äga rum 14-15 april 2021, skriver bland andra Publishers Weekly.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se