ANNONS

Flera avhopp från Bokmässan i Bologna – och vad händer med Torino?

På måndagskvällen sattes hela Italien i karantän för att hindra Coronavirusets vidare spridning. Barnboksmässan i Bologna (30 mars) har skjutits upp till 4-7 maj. Men amerikanska Simon & Schuster har redan dragit sig ur och idag meddelade brittiska PRH att de inte åker till Bologna (runt 30 000 besökare). Och den 14-18 maj arrangeras Torino International Book Fair som lockat över 170 000 besökare. Frågan är om någon av de båda mässorna kommer att genomföras som planerat.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en Insider-prenumeration för dig som är författare eller jobbar i branschen. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.
25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Om du har bråttom:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se