ANNONS

Flera avhopp från Bokmässan i Bologna – och vad händer med Torino?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

På måndagskvällen sattes hela Italien i karantän för att hindra Coronavirusets vidare spridning. Barnboksmässan i Bologna (30 mars) har skjutits upp till 4-7 maj. Men amerikanska Simon & Schuster har redan dragit sig ur och idag meddelade brittiska PRH att de inte åker till Bologna (runt 30 000 besökare). Och den 14-18 maj arrangeras Torino International Book Fair som lockat över 170 000 besökare. Frågan är om någon av de båda mässorna kommer att genomföras som planerat.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL