ANNONS

EL James succébok ”Mister” ska bli film

EL James succébok "The mister" ska bli film. Arkivbild: Joel Ryan/AP Images.

Efter filmatiseringen av ”Femtio nyanser”-trilogin är det nu dags för nästa EL James-verk att nå biodukarna.

Rättigheterna till Mister, som låg på bästsäljarlistorna under 2019, drog igång ett budgivningskrig hos filmbolagen. Nu står det klart att det blir Universal, samma bolag som också gjorde ”Femtio nyanser”-filmerna, som får förnyat förtroende, skriver Variety.

EL James står åter som producent och kommer att vara inblandad i arbetet att göra kärlekshistorien mellan en välbeställd brittisk aristokrat och hans albanska trafficking-flykting till hushållerska rättvisa.

Boktuggs nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen. Kostnadsfritt.
Vi delar aldrig din epostadress med tredjepart. Avsluta när du vill.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se