ANNONS

Nya Bookbeat-appen får stöd för Apple Watch – lyssna på ljudböcker via klockan

Nu kan du lyssna på ljudböcker via din BookBeat-app i Apple Watch. Pressbild: Bookbeat.

Lyssna på ljudböcker via Apple Watch, kan det vara något? Det tror i alla fall Bookbeat som lagt till just den funktionen i senaste versionen av sin iOS-app.

– BookBeats mål är att bli en naturlig del av våra användares vardag. Det är därför vi sedan tidigare erbjudit stöd för Apple CarPlay och nu, som första svenska ljudbokstjänst, kommer finnas tillgängliga i Apple Watch, säger Daniel Saidi från BookBeats iOS-team, i ett pressmeddelande.

​BookBeats användare kan alltså efter den senaste uppdateringen av iOS-appen lyssna på ljudböcker via Apple Watch. De senaste åren har Apple Watch växt i popularitet och BookBeat blir, enligt dem själva, genom uppdateringen den första svenska ljudbokstjänsten erbjuder stöd för enheten.

Med den nya Apple Watch-appen kan användarna lämna sin smartphone hemma och istället streama sina böcker direkt till sin klocka. Det enda som behövs är en Apple Watch med watchOS 6 eller senare samt tillgång till en internetuppkoppling via WiFi eller eSIM. Perfekt för gymmet eller löpturen. I framtiden planerar BookBeat att lägga till stöd för nedladdning i Apple Watch.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL