ANNONS

Mona Tumba skriver självbiografi – utkommer i januari 2021

Hälsoföretagaren och konstnären Mona Tumba (ishockeylegenden Sven Tumbas änka) berättar nu om sitt händelserika liv i bokform.
– Efter många års tjat av familj och bekanta att skriva mina memoarer har jag nu bestämt mig för att göra det. Mitt liv har varit en stor berg- och dalbana, det har hänt både väldigt tragiska saker som jag aldrig har orkat att berätta och otroligt mycket roliga saker så jag kommer inte att hålla inne med något längre, säger Mona Tumba.
Boken skrivs i samarbete med journalisten Anna von Koch och är planerad att släppas i januari 2021 på Bokfabriken.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se