ANNONS

Lena Skogholm. Foto: Johanna Lagerström

Harper Collins Nordic ger ut Bemötandekoden som pocket och ljudbok

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Beteendevetaren och föreläsaren Lena Skogholm har skrivit kontrakt med Harper Collins Nordic om världsrättigheter för sin succébok Bemötandekoden.

Harper Collins Nordic ger ut Lena Skogholms Bemötandekoden som pocket och ljudbok i augusti 2020. Samtidigt skriver de världskontrakt med författaren.


ANNONS


– Jag är så otroligt glad för att Bemötandekoden nu kommer i pocket på HarperCollins! Så många har hört av sig till mig under lång tid och undrat. Och nu sker det! Nu blir boken mer tillgänglig och når fler läsare och lyssnare. Varje vecka får jag höra vad boken betytt för läsare, säger författaren Lena Skogholm i ett pressmeddelande.  


ANNONS


Bemötandekoden gavs ut första gången 2016 på författarens eget förlag. Den klättrade rakt upp på topplistorna och har totalt sålt i närmare 50 000 exemplar.

– Min ”mission” är att sprida budskapet i boken för att jag vet att det kan göra skillnad. Därför känns samarbetet med HarperCollins extra fint då det är ett internationellt förlag med gedigen historia vilket gör att boken får vingar till flera länder. För mig är det superviktigt med rätt samarbetspartners och redan vid första mötet på HarperCollins upplevde jag en tydlig professionalism och ett stort engagemang. Detta tillsammans med den internationella arenan gjorde att det blev ett enkelt beslut, kommenterar Lena Skogholm.

Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog. I boken Bemötandekoden som handlar om mänskligt samspel och kommunikationsproblem ger hon förklaringar till vad som kan hända i relation till andra människor och konkreta tips på hur man kan hantera olika situationer – både i arbetslivet och privat.

– Vi har ett stort fokus på vår fackboksutgivning och har de senaste åren gett ut flera banbrytande böcker inom hälsa och personlig utveckling, som Hälsorevolutionen och Bliss av Maria Borelius, Biohack av Fredrik Paulún och 5Am Club av Robin Sharma, för att nämna några. Vi är så glada över att kunna hjälpa till att bygga Lenas författarskap på alla sätt vi kan, säger Carina Nunstedt, förlagschef, i pressmeddelandet.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL