ANNONS

The Atlantic startar sektion för noveller

Tidskriften The Atlantic har funnits sedan 1857 kommer fortfarande i tryckt format (10 nr/år) men är numera stor även digitalt. Artiklar om litteratur, politik och utrikesfrågor av stora kulturpersonligheter har kompletterats med noveller av författare som Virginia Woolf, Mark Twain, James Baldwin, Chinua Achebe, Joyce Carol Oates, Raymond Carver och John Updike. Många av dem debuterade i The Atlantic. Nu utökar tidningen sin satsning på noveller (short stories) med en Fiction-sektion på sajten. Först ut är novellen Birdie av Lauren Groff. En av hennes noveller finns utgiven på svenska, Den mörka zonen (Aspekt förlag).

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se