ANNONS

Poeten Ocean Vuong till Internationell författarscen i vår

Den 19 maj besöker den prisade poeten Ocean Vuong (Vietnam/USA) Internationell författarscen och Årsta folkets hus teater för ett samtal med författaren Ida Linde. Ocean Vuong debuterade 2016 med Night Sky with Exit Wounds, en poesisamling som tilldelades the T.S Eliot Prize. Nu är han Sverigeaktuell med romandebuten En stund är vi vackra på jorden (Natur och Kultur, översatt av Andreas Lundberg), en roman som på nolltid blivit en New York Times bestseller och hyllats unisont världen över. Samtalet hålls på engelska och görs i samarbete med Natur och Kultur. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se