ANNONS

Ta nattåget till London Book Fair om ett par år

Trafikverket utreder förutsättningarna för en statlig upphandling av nattågstrafik till ett flertal europeiska städer. Som ett första steg föreslår Trafikverket en förbindelse mellan Malmö och Köln i södra Tyskland. Nattågen skulle avgå från Malmö omkring kl 20 på kvällen och komma fram till Köln vid 06 på morgonen. Där kan resenärerna byta till snabba dagförbindelser till flera storstäder i Västeuropa, däribland Bryssel, Strasbourg, Paris – och London. Enligt Trafikverket kan trafiken komma igång tidigast om tre år, men därefter kan den svenska förlagsbranschen ta sig på räls hela vägen till bokmässan i London. Efterlängtat! (Via Helsingborgs dagblad och Independent)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Relaterade nyheter