fbpx

Storytels julklapp: Recensionerna är tillbaka i appen

Nu kan läsarna återigen recensera böcker direkt i appen på Storytel. Men det är inte längre anonymt. Foto: iStock. Fotomontage: Boktugg.

De senaste veckorna har Storytel rullat ut en ny version av sin app. En av nyheterna är att möjligheten för användarna att skriva recensioner är tillbaka igen.

– Vi är jätteglada att ha recensioner tillbaka i tjänsten igen. Vi har gjort förbättringar som innebär att de som skriver recensioner är inloggade och därmed ger sig till känna, säger Dan Panas, kommunikationschef på Storytel.

Det var förra hösten som Boktugg rapporterade om att Storytel tagit bort kommentarsfunktionen efter att flera användare missbrukat den. Ljudböcker recenserades ibland innan de kommit ut och det förekom grovt språk och påhopp.

ANNONS

Men nu är den tillbaka i ny form. Förutom att recensenter inte är anonyma längre så har man lagt till en bättre moderering.

– Modereringsfunktionen har också förbättrats vilket gör att vi vid behov också kan ta bort recensioner som bryter mot reglerna. Men det hoppas vi förstås slippa och att alla kan ta ansvar för att hålla en trevlig ton även om man recenserar en bok man inte gillar, säger Dan Panas.

Uppdateringen rullas ut i appen på båda plattformarna (iOS och Android) sedan några veckor tillbaka.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny