ANNONS

Storytels julklapp: Recensionerna är tillbaka i appen

Nu kan läsarna återigen recensera böcker direkt i appen på Storytel. Men det är inte längre anonymt. Foto: iStock. Fotomontage: Boktugg.

De senaste veckorna har Storytel rullat ut en ny version av sin app. En av nyheterna är att möjligheten för användarna att skriva recensioner är tillbaka igen.

– Vi är jätteglada att ha recensioner tillbaka i tjänsten igen. Vi har gjort förbättringar som innebär att de som skriver recensioner är inloggade och därmed ger sig till känna, säger Dan Panas, kommunikationschef på Storytel.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Det var förra hösten som Boktugg rapporterade om att Storytel tagit bort kommentarsfunktionen efter att flera användare missbrukat den. Ljudböcker recenserades ibland innan de kommit ut och det förekom grovt språk och påhopp.

Men nu är den tillbaka i ny form. Förutom att recensenter inte är anonyma längre så har man lagt till en bättre moderering.

– Modereringsfunktionen har också förbättrats vilket gör att vi vid behov också kan ta bort recensioner som bryter mot reglerna. Men det hoppas vi förstås slippa och att alla kan ta ansvar för att hålla en trevlig ton även om man recenserar en bok man inte gillar, säger Dan Panas.

Uppdateringen rullas ut i appen på båda plattformarna (iOS och Android) sedan några veckor tillbaka.

ANNONS

❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se