ANNONS

Susanne Hydén debuterar med spänningsroman om relationsvåld

Susanne Hydén. Foto: Helena Kyrk

Som liten läste jag varenda bokklubbsbok hemma. Skrev dagbok och berättelser. När jag studerade pedagogik, media- och kommunikationsvetenskap blev det flera omfattande uppsatser. Under nästan trettio år som headhunter och ledare, har jag skrivit kandidatpresentationer tillsammans med manualer, interntidningar och Newsletter. Så lättheten med pennan har alltid funnits, och läsintresset. Böcker är ju så magiska.

En vän utmanade mig in i bloggandets värld 2016 – ”Susanne du måste börja skriva igen” och därmed halkade jag in även i författandet via en Facebookgrupp. Novellantologitävlingar blev mycket bra start och skrivskola.

Min debutroman, Det som ingen ser, är baserad på verkliga händelser och har därför krävt tid. Men när den nu möter läsarna, ger den de känslor och reaktioner som jag bara kunnat drömma om. Redan nu tumlar nya bokidéer runt i mitt huvud och jag vill fortsätta skriva om saker vi inte ser och talar om.

Det som ingen ser

Det som ingen ser

I den regniga Göteborgshösten vill Anne helst vara ensam och slicka sina sår efter relationen som bara självdog.

Men när seglaren Patrik oväntat dyker upp på en fest och sveper in henne i en air av samtal, beröring och erotik, faller hon handlöst. Några veckor senare är de sambos. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se