Jenny Wuori debuterar med barnbok om vildhäst med superkrafter

Jenny Wuori. Foto: Privat

Jag var den hästtokiga tjejen som hade det svårt med läsningen som liten. Men så en dag fick jag boken om Svarta Hingsten och då började jag läsa av egen fri vilja. Som mamma till tre måttligt läsintresserade döttrar har jag jagat enklare böcker för att väcka deras läslust och det har gått ”sisådär”. Då föddes idén att skriva ner mina ungars favorithistorier om Izza, vildhästen med superkrafter, som jag berättade för dem när de var mindre.

I hela mitt liv har jag jobbat med försäljning, marknadsföring, ledarskap och entreprenörskap som inneburit att jag försökt förstå vad kunderna vill ha och paketerat ett erbjudande som de efterfrågar. Därför tog jag fram en nervkittlande historia fylld med spänning, magi och paketerade den tillsammans med riktigt fina illustrationer. För mig är det också viktigt att barn ser möjligheter istället för problem, att inte ge upp utan känna kraften och försöka en gång till.

Vildhästen Izza - den första berättelsen

Vildhästen Izza - den första berättelsen

Nervkittlande läsning fylld av spänning och magi. Fölet Kurro har försvunnit. Tillsammans med sina vänner ger sig vildhästen Izza iväg för att leta efter honom. Av en olyckshändelse får Izza en magisk kristall i hoven. Kristallen ger henne superkrafter och förändrar både hennes utseende och personlighet. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,