ANNONS

Jenny Wuori debuterar med barnbok om vildhäst med superkrafter

Jenny Wuori. Foto: Privat

Jag var den hästtokiga tjejen som hade det svårt med läsningen som liten. Men så en dag fick jag boken om Svarta Hingsten och då började jag läsa av egen fri vilja. Som mamma till tre måttligt läsintresserade döttrar har jag jagat enklare böcker för att väcka deras läslust och det har gått ”sisådär”. Då föddes idén att skriva ner mina ungars favorithistorier om Izza, vildhästen med superkrafter, som jag berättade för dem när de var mindre.

I hela mitt liv har jag jobbat med försäljning, marknadsföring, ledarskap och entreprenörskap som inneburit att jag försökt förstå vad kunderna vill ha och paketerat ett erbjudande som de efterfrågar. Därför tog jag fram en nervkittlande historia fylld med spänning, magi och paketerade den tillsammans med riktigt fina illustrationer. För mig är det också viktigt att barn ser möjligheter istället för problem, att inte ge upp utan känna kraften och försöka en gång till.

Vildhästen Izza - den första berättelsen

Vildhästen Izza - den första berättelsen

Nervkittlande läsning fylld av spänning och magi. Fölet Kurro har försvunnit. Tillsammans med sina vänner ger sig vildhästen Izza iväg för att leta efter honom. Av en olyckshändelse får Izza en magisk kristall i hoven. Kristallen ger henne superkrafter och förändrar både hennes utseende och personlighet. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL