ANNONS

Storytel och tidningen Faktum släpper berättelse om hemlöshet

I samarbete med tidningen Faktum, Sveriges största gatutidning, ger Storytel ut Hilton för hemlösa – en sann julsaga. Berättelsen är skriven av Faktum-reportrarna Sandra Pandevski och Malin Clausson och inläst av skådespelaren Mattias Nordkvist (Vår tid är nu). Sandra och Malin tillbringade tid på olika härbärgen och deras upplevelser blev en ärlig saga om hur det kan se ut för människor som lever i utanförskap och hemlöshet i dagens Sverige. Hilton för hemlösa finns ute på Storytel nu.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL