ANNONS

Författaren Aino Trosell ger ut nästa roman på Hoi Förlag

Hybridförlagsmodellen lockar även etablerade författare. Efter Cannie Möller och KG Johansson kommer författaren Aino Trosell. Hon ger ut sin nästa roman Gränsmark på Hoi Förlag hösten 2020. Den ska ”ta upp många av de problem som det svenska samhället står inför i dag. Romanen problematiserar och belyser flyktingfrågan från många håll”, enligt ett pressmeddelande.
– Aino Trosell är en verkligt stor svensk författare som vi ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med. Att vår moderna och författartillvända förlagsmodell passar henne så bra gläder mig extra mycket och jag tror på ett fint och framgångsrikt samarbete, säger Lars Rambe, vd för Hoi Förlag.
Aino Trosell, född 1949, har hittills skrivit 25 böcker. 2006 fick hon Ivar-Lo-priset efter att ha gett ut En gränslös kärlekshistoria, som många anser vara hennes viktigaste roman vid sidan av den historiska romanen Hjärtblad från 2010, vilken nominerades till Sveriges Radios romanpris.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny