ANNONS

Bonnier Books UK planterar 10 träd för varje bok som ges ut under 2020

Som en del i sin hållbarhetsplan kommer Bonnier Books UK genom Reforest’Action att plantera 10 träd per utgiven bok under hela nästa år. Författare, illustratörer och andra samarbetspartners kommer att få önska var i världen träden ska planteras. Dessutom har förlagshuset börjat byta ut allt material som används till paketering inom företaget till miljövänliga och komposterbara alternativ. I hållbarhetsarbetet ingår också att se över pappret som böckerna trycks på, minska koldioxidutsläppet och sträva efter förbättringar i arbetsmiljön inom verksamheten. (Via The Bookseller)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se