Per Hallén debuterar med politisk thriller

Författaren Per Hallén debuterar med den politiska thrillern Utan samvete.

Jag började skriva på Utan samvete för ett par år sedan för att utmana mig själv. Det är en politisk thriller som utspelar sig i nutid och är den första bok jag skrivit. Jag håller just nu på med del två i serien Utan Samvete, den har fått namnet Guldrånet

Jag är nog vad man skulle kunna kalla en mångsysslare. Jag har startat och gett ut tidningarna Vi Båtägare och Segling, har även gett ut Båtvärlden för alla båtintresserade under många år. Startat och drivit företaget Familjebåtar som tillverkade Omega segelbåtar, tillsammans med Rolf Gyhlenius, en gammal kompis. Jag har också arbetat som marknadschef på ett mässföretag i Stockholm och sysslat med affärsutveckling på Skandinaviens största mässbolag. Jag har arbetat en hel del med marknadsföring och reklam och är inte helt obekant med copywriting.

Jag ger ut boken Utan samvete på eget förlag eftersom det är trångt i portgången till de stora etablerade förlagen. Boken finns som ljudbok där böcker säljs på nätet. Kommer även som e-bok inom kort.

Utan samvete

Utan samvete

Åsa blir utsatt för sexuella övergrepp i tonåren och har nu i vuxen ålder bestämt sig för att söka rätt på gärningsmannen och hämnas. Kort därpå omkommer hon i vad som ser ut som en olycka. Hennes vänner anar att allt inte står rätt till och börjar snoka. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL