ANNONS

En miljard böcker till bokmässor i Afrika och Mellanöstern

Under hösten 2019 har evenemangsföretaget Big Bad Wolf Books arrangerat bokmässor med ofantliga mängder tryckta böcker till salu: i Dubai (3 miljoner böcker), Jakarta (5,5 miljoner böcker) och kommande Kuala Lumpur (4,5 miljoner böcker). Planen inför de kommande fem åren är att växa ytterligare och distribuera 1 miljard böcker till länder i Mellanöstern och Afrika genom ett samarbete med Sharjah Book Authority i Förenade Arabemiraten och fraktbolaget DHL. Syftet är att sprida god litteratur och stärka förlagens försäljning. (Via The New Publishing Standard)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se