Gunnar Svebring debuterar med roman om ett försvinnande

Gunnar Svebring. Foto: Privat

Jag har en fil mag i Litterärt skapande. Är vispoet och musiker. Har varit fascinerad av ordet ända sedan jag var ett litet tecken. Ordet gör oss till människor. I romanform försöker jag komma åt det som annars aldrig skulle bli sagt, även om det innefattar mörker – och ljus. Inom oss finns djup större än allt utanför. Vi är vandrande minnen. Min roman hade ingen plan, den kom till mig, skrevs genom mig – samtidigt som jag skrev ner den. Utan att kunna veta bars jag av en känsla att det skulle hålla. Känslan ledde rätt.

Min syn på skrivandeprocessen är för evigt förändrad genom denna resa. Liksom i livet måste man våga bejaka det oväntade. Jag skriver för att ta reda på, inte för att nedteckna det jag vet. I begynnelsen var ordet – och jag ser med skälvande förväntan fram emot det kommande …

Pakten

Pakten

En man som säger sig vara författare och i desperat behov av en bärande idé till den roman som skall ta honom ur hans prekära ekonomiska situation, får ett telefonsamtal av en för honom okänd man. Mannen säger sig ringa på uppdrag av ett äldre par, vars son försvann för mer än 30 år sedan och att han, den uppringde, var närvarande när det hände. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL