Carin Johansson debuterar med barnbok om förstoppning

Carin Johansson, debuterar i november 2019 med en barnbok. Foto: Privat.

Det finns så många barn som lider av förstoppning. Och jag vill ju att alla barn ska må bra. En dag fick jag en idé till hur man kan förklara det där med trög mage för barn. Då var jag snabb att utveckla tanken som snart blev en bok.

Varför är det på det här sättet? Kan man göra det här annorlunda? Så tänker jag ofta och det resulterar i många idéer, om allt möjligt. Nya sätt att göra saker och ibland uppslag till nya böcker.

Jag är utbildad samhällsmiljövetare och arbetar just nu med att förebygga avfall i Göteborg stad. Att värna om miljön är för mig det allra viktigaste; att bevara jordens resurser, natur och alla djur. Ett stort intresse är också hälsa och naturlig mat. Jag har fyllt min trädgård med höns, bärbuskar och fruktträd. Att få sitta i körsbärsträdet och äta är lycka.

Carin Johansson, november 2019.

Loves superbesvärliga bajskorv som inte vill komma ut

Loves superbesvärliga bajskorv som inte vill komma ut

Love har en superbesvärlig bajskorv i magen. Bajskorven är arg och vill inte komma ut. Därför mår Love inte bra idag. Love bestämmer sig för att försöka få ut den arga bajskorven. Men att få en bajskorv att göra som man vill, det är inte det lättaste!

En viktig bok om ett viktigt ämne, förstoppning. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL