Denna artikel sponsras av författare/förlag

Tio författare hjälper dig att utvecklas till din fulla potential i Tips från coachen – led dig själv

Camilla Gyllensvan, vd för Mindboozt Publications och initiativtagare till bokserien Tips från coachen. Foto: Pressbild

Led dig själv, andra delen i bokserien Tips från coachen, innehåller tio inspirerande berättelser och tankeväckande insikter om personlig utveckling.

– Det var någon som sa att det inte går att skriva och ge ut en bok på 90 dagar. ”Hur svårt kan det vara? Självklart är det möjligt” sa jag, berättar Camilla Gyllensvan, vd för företaget Mindboozt Publications och initiativtagare till bokserien Tips från coachen.

Ett frö började gro till en antologi, en samling av flera personers erfarenheter och unika historier om personlig utveckling. Den första boken i serien, Tips från coachen – upptäck din inre potential, släpptes hösten 2018 och den andra boken Tips från coachen – led dig själv gavs ut i augusti 2019. Ambitionen är att ta fram fler böcker i serien.

Serien vill verka för att fler ska få möjlighet att lära sig nya färdigheter och bli bättre på att vara just den de är. Böckerna kan användas både i studiesyfte, i bokcirklar eller på arbetsplatser för att öka förståelse och diskutera hur vi kan hantera olika människor.  

– Böckerna riktar sig främst till den som är intresserad av personlig utveckling och som vill läsa korta texter skrivna på ett lättsamt och roligt sätt. Vi har valt ett berättande format just därför att vi ska nå även de som vanligtvis inte läser böcker för att det kan kännas krångligt eller tungt. Eller de som vill ha daglig inspiration på väg till jobbet, säger Camilla, som också har skrivit förorden i böckerna.

En del av intäkterna går till organisationer som arbetar med att människor ska må och fungera bättre. Nyutkomna Tips från coachen – led dig själv finns både som tryckt bok och ebok, och dessutom släpps även alla kapitel som separata ljudböcker inlästa av författarna själva.

– Det blir personligare på det viset. Kapitlen är mellan 15 och 20 minuter långa, perfekt för en lunchpaus, promenad eller bilfärd. Det kan bli många intressanta samtal och diskussioner runt bordet efter lyssnandet, och det är det vi vill att våra läsare och lyssnare ska ta med sig – kunskap och utbyte.

De medverkande författarna i Tips från coachen – led dig själv är Monica Balkefors, Monica Bot, Michael Wolde, Kia Helles, Antony Peiris, Kristin Scherdin, Marianne Jönsson, Christina Paulson, Daniel Assarson och Linda Adesh Kåreby. Alla bidrag har presenteras anonymt för en panel som valt ut sina favoriter.

– Det gör att oavsett om du är känd eller inte får du samma möjlighet att vara med. I våra böcker har vi allt från väletablerade ledarskapsutbildare till terapeuter som brinner för att dela med sig av sin kunskap. Efter att författarna kontaktats och tackat ja startar arbetet med att färdigställa boken på 90 dagar och vi har vansinnigt kul under tiden, säger Camilla.

Snart är det dags att sätta igång med nästa bok i serien Tips från coachen, och då öppnar Mindboozt Publications för nya ansökningar från experter inom personlig utveckling.

Här är fyra av författarna i Tips från coachen – led dig själv:

Daniel Assarsson är ekonom och har skrivit kapitlet ”Du är inte ditt resultat”. Det handlar om hans stora insikt i livet att vi inte är älskade för de resultat vi skapar, utan för de människor vi är. 

Han kommer ut med en egen bok till årsskiftet: Det finns alltid en väg som han skriver tillsammans med sin sambo Anette Uthas.

Daniel Assarsson. Foto: Amanda Marks

Monica Balkefors, socionom och Livsglädjedesigner, har skrivit kapitlet ”Låt glädjen visa vägen”, som handlar om att göra ett aktivt val att välja glädje. 

Monica Balkefors. Foto: Zebastian Andersson

Marianne Jönsson är coach och jobbar med personligt ledarskap och personlig utveckling. Hennes kapitel i boken handlar om ”Ledarskap med själ och hjärta”.

Hon skriver just nu på sin kommande bok som kommer till våren.

Marianne Jönsson. Foto: Karin Winblad

Michael Wolde jobbar med organisations- och ledarutveckling och har skrivit boken Proaktivt ledarskap : ledarskap med hjärta & hjärna. Hans kapitel i boken handlar om behovet av modiga ledare på arbetet och i samhället. 

Michael Wolde. Foto: Hans Carlbrand

Led dig själv

Led dig själv
Serie Tips från coachen
Författare
Förlag Mindboozt Publications
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor204
Vikt300 gr
Utgiven2019-08-29
SABDokb
ISBN 9789188739841
Tips från Coachen #2 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss. Tips från Coachen-serien är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att få ta del av tankeväckande insikter från tio inspirerande författare som tar dig på en resa med egna personliga insikter och upplevelser. Och NU vill de dela med sig av sina erfarenheter, färdigheter och kunskaper till dig. Historierna berör flera områden i livet och du kan lära dig hur du kan använda dig av dessa tankar och tekniker för att göra förändringar som för ditt liv framåt. Chansen är att den här boken innehåller exakt det du behöver för att ta ditt liv till nästa nivå.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som skrivs av journalister, men som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter för bokbranschen. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra Marknadspaket

tips@boktugg.se