Karoline Sakoury Pettersson debuterar med boken Liv

Författaren Karoline Sakoury Pettersson. Foto: Gal Sakoury.

Orden, till min debutbok, fullständigt bubblade och fräste ur mig efter att vi bott i Israel i några år och under den tiden utkämpat en kamp på liv och död. En berättelse som kändes viktig att få nedskriven och bli berättad började sakta men säkert att ta form. 
Född och uppvuxen i Sveriges sydöstra hörn, i Karlskrona. Flyttade 2009, tillsammans med man och söner, från Stockholm ner till Israel och Medelhavet. 

När jag inte skriver böcker jobbar jag med marknadsföring på ett högteknologiskt företag i norra Israel, skriver krönikor för Blekinge Läns Tidning, samt studerar på Haifa universitet för att bli licensierad turistguide. Licens är ett lagstadgat krav för att få guida turister här i Israel. Landet som är heligt för så många. Det är ett fantastiskt sätt att också få inspiration till att skriva mer, genom att studera religion, historia, arkeologi och politik varje vecka ute i fält under två års tid. 


Titel: Liv
Förlag: Word Audio Publishing
ISBN: 9789178296095 (ljudbok) och 9789178296101 (e-bok)
Utgivningsdag: 01-10-2019

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL