ANNONS

Goda nyheter för Storytel – Polen sänker momsen i november

Nu har även Polen tagit beslut om sänkt moms på eböcker. Den 1 november 2019 får även böcker i digitala format den lägre momsen på 5 procent (istället för nuvarande 23 procent). En liten tidig julklapp för Storytel på den polska marknaden. Där återstår förstås att se om man gör precis som i Sverige och behåller samma pris för att öka förlagens och sin egen marginal. (Publishing Perspectives)

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 6200 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se