Izabelle Åman debuterar med verklighetsbaserad roman

Författaren Izabelle Åman. Foto: Privat.

Izabelle Åman heter jag. Jag är uppvuxen i Tornedalen men bosatt sedan femton år i Luleå. Att skriva är något jag alltid älskat – det är förknippat med frihet för mig. Jag kan både skapa och förstöra, förändra och förbättra. Just nu skriver jag på ett nytt manus och händelserna utspelar sig i Luleå. 

Min debutroman är verklighetsbaserad och skrevs för att öka förståelsen för vad som händer i en våldsam relation. Jag föredrar egentligen att skriva fiktivt. Jag håller mig inte till någon specifik genre, gissningsvis för att jag låter kreativiteten styra och då kan det mesta hända. Det enda jag ännu inte bemästrat är fantasy-genren. Jag skriver något varje dag, vissa dagar mer, andra mindre. 

När jag inte skriver tillbringar jag min tid med min man och bonusdotter. De ger mig både inspiration och motivation. Jag värderar tiden med familjen väldigt högt. Mina passioner är vitt och brett spridda, och de berör bland annat litteratur, inredning, mode, musik, teater, film, vetenskap, filosofi. Att bli kallad kulturnörd är en komplimang för mig.

Titel: Spår av dina händer
Förlag: Word Audio Publishing
ISBN: 9789178295432 (ljudbok)
9789178295449 (e-bok)
Utgivningsdag: 16-09-2019

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL