ANNONS

Sara Stridsberg och Sara Lundberg släpper bilderbok

Författaren Sara Stridsberg (belönad med Nordiska rådets litteraturpris för Drömfakulteten) och illustratören Sara Lundberg (belönad med Augustpriset för Fågeln i mig flyger vart den vill) har tillsammans gjort bilderboken Dyksommar, som ges ut av Mirando bok. Boken handlar om en förälders förlorade livslust och ett barns längtan efter närhet, men också om fantasins och drömmens kraft. I centrum står flickan Zoe vars pappa har blivit sjuk. Bilderboken utspelar sig i samma värld som Sara Stridsbergs roman Beckomberga – ode till min familj (2014). 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se