ANNONS

Egenutgivare kan vinna 20 000 pund – och filmatisering hos Amazon

Kanske det största priset i världen bland egenutgivare är Kindle Storyteller Award i Storbritannien som startade 2017. Första pris är 20 000 pund (motsvarande 236 000 kronor) i en marknadsföringspott på Amazon UK. Men från och med i år kommer även finalisterna att bedömas av en panel från Amazon Prime Video. skriver Publishing Perspectives. Tillsammans med finalister från Amazons andra litterära priser på andra språk. En av alla dessa böcker kommer att erbjudas en treårig option på filmatisering av boken och ett förskott på 10 000 dollar (motsvarande 94 000 kronor). De nämner även att 25 procent av titlarna, en vanlig dag, på Top 100 i UK Kindle Store är egenutgivna.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL