ANNONS

”Mamma Mia”-regissören Ol Parker gör Jojo Moyes-film

Ol Parker (Foto: Christine Olsson/TT) ska regissera filmen som baseras på Jojo Moyes (Foto: Vidar Ruud/NTB/TT) nya roman Bergens stjärnor.

Ol Parkers nästa projekt blir en filmversion av den brittiska författaren Jojo Moyes nya roman ”The giver of stars” (Bergens stjärnor). Universal Pictures har lagt vantarna på rättigheterna till boken, och Parker ska även skriva manus, skriver Variety.

Ol Parker låg senast bakom ”Mamma mia”-uppföljaren ”Mamma mia – here we go again”, som hade premiär 2018. Han har tidigare bland annat skrivit manus till de två ”Hotel Marigold”-filmerna.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Jojo Moyes har skrivit en lång rad böcker som finns översatta till svenska, varav de kanske mest kända är serien med Livet efter dig, Arvet efter dig och En andra chans. Den nya romanen ges ut på engelska i oktober och släpps samtidigt med titeln Bergens stjärnor (Printz Publishing) på svenska.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se