ANNONS

Natur & Kultur lanserar läromedel för hemmastudier

Det nya läromedlet Lärhemma för självstudier har tagits fram av Natur & Kultur. Man har sett en ökad efterfrågan från föräldrar som vill stötta sina barn och från de som själva vill lära sig något nytt. Med Lärhemma kommer privatpersoner få guidning i att välja rätt läromedel utifrån sina behov, skriver Natur & Kultur i ett pressmeddelande. Läromedlen är kopplade till skolans kunskapskrav. Lärhemma lanserades den 27 maj 2019 på nok.se/larhemma.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en Insider-prenumeration för dig som är författare eller jobbar i branschen. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.
25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Om du har bråttom:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se