Testa ljudböcker gratis hos Storytel, Bookbeat, Nextory, Bokus Play – kampanj med rabattkod och erbjudanden

Har du lyssnat på en riktigt spännande ljudbok? Foto: iStock

De svenska ljudbokstjänsterna Storytel, Bookbeat, Nextory och Bokus Play blir alltmer populära för ljudböcker och eböcker i mobilen. Alla erbjuder de gratis provperioder på 14-30 dagar med eller utan rabattkod.

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Storytel, BookBeat, Bokus Play och Nextory]

Allt fler svenska lyssnar på ljudböcker i mobilen. Efter att Storytel lanserade sin tjänst och visade att det fanns ett stort intresse har ytterligare tre ljudbokstjänster lanserats i Sverige. Vi har gjort ett stort test av ljudbokstjänsterna inklusive en jämförelse med Audible som du kan läsa här.

Men det är klart, det bästa är förstås att prova. Här nedan finner du länkar till de fyra svenska ljudbokstjänsterna (utan inbördes rangordning). Väljer du att prova här får dessutom Boktugg en liten slant (som gör att vi kan göra nya tester och annan journalistik kring ljudböcker och andra format).

Här hittar du aktuella erbjudanden om att prova ljudbokstjänster utan kostnad och i förekommande fall även rabattkod. Klicka dig vidare och läs villkoren för respektive tjänst. Om du vill ha boktips på några aktuella spännande ljudböcker så hittar du dem här.

Prova Nextory gratis i 30 dagar Bookbeat prova gratis i 45 dagar Storytel - 50 % rabatt i 3 månader Storytel - 50 % rabatt i 3 månader

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,