ANNONS

Testa ljudböcker gratis hos Storytel, Bookbeat, Nextory, Bokus Play – kampanj med rabattkod och erbjudanden

Har du lyssnat på en riktigt spännande ljudbok? Foto: iStock

De svenska ljudbokstjänsterna Storytel, Bookbeat, Nextory och Bokus Play blir alltmer populära för ljudböcker och eböcker i mobilen. Alla erbjuder de gratis provperioder på 14-30 dagar med eller utan rabattkod.

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Storytel, BookBeat, Bokus Play och Nextory]

Allt fler svenska lyssnar på ljudböcker i mobilen. Efter att Storytel lanserade sin tjänst och visade att det fanns ett stort intresse har ytterligare tre ljudbokstjänster lanserats i Sverige. Vi har gjort ett stort test av ljudbokstjänsterna inklusive en jämförelse med Audible som du kan läsa här.

Men det är klart, det bästa är förstås att prova. Här nedan finner du länkar till de fyra svenska ljudbokstjänsterna (utan inbördes rangordning). Väljer du att prova här får dessutom Boktugg en liten slant (som gör att vi kan göra nya tester och annan journalistik kring ljudböcker och andra format).

Här hittar du aktuella erbjudanden om att prova ljudbokstjänster utan kostnad och i förekommande fall även rabattkod. Klicka dig vidare och läs villkoren för respektive tjänst. Om du vill ha boktips på några aktuella spännande ljudböcker så hittar du dem här.

Prova Nextory gratis i 14 dagar Prova Bookbeat gratis i 14 dagar Prova Storytel i 30 dagar kostnadsfritt Prova Storytel i 30 dagar kostnadsfritt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se