ANNONS

Boktugg släpper digital katalog över böcker för våren 2019

Boktuggs vårkatalog innehåller alla vårens böcker som utkommer januari-april 2019. Bakgrundsfoto: iStock.

Idag släpps Boktuggs digitala vårkatalog över (nästan) alla böcker som utkommer januari-april, det som kallas vårens utgivning i bokbranschen.

Vi har planerat en egen katalog väldigt länge. Från början var tanken att ge ut en katalog i tryckt form men det övergav vi snabbt när vi insåg vart vindarna blåste i mediebranschen. Det startas varken tidningar eller kataloger i pappersform idag.

En digital katalog har många fördelar jämfört med en i pappersform. Den blir alltid tillgänglig, du öppnar den snabbt och enkelt på din dator på kontoret eller hemma. Eller i din laptop på ett café. Eller på din surfplatta (iPad eller Android). Ja, till och med i mobiltelefonen kan du snabbt och lätt bläddra i Boktuggs katalog och botanisera bland alla vårens böcker.

Vi hoppas att alla som jobbar i bokbranschen (bokhandlare, bibliotekarier, förlagsfolk och författare) ska få nytta av katalogen. Men minst lika inspirerande kommer den att vara för vanliga läsare som nu får en överblick de tidigare saknat.

Om du som förlag (eller författare) saknar en annons för din/era böcker i katalogen – missa inte att boka en annons till Sommarkatalogen som kommer om ett par månader.

Just det, själva Vårkatalogen 2019 hittar du här >>

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny