Nu lanserar Bokus sin ljudbokstjänst – Bokus Play

Nu ska Bokus sälja ljudböcker som streamingtjänst under varumärket Bokus Play.

Nu kommer Bokus ljudbokstjänst som får namnet Bokus Play. Fokus på ljudböcker och ett lågprisalternativ begränsat till en bok i månaden för 89 kr/mån ska Bokus slåss med Storytel, BookBeat och Nextory.

”Nu lanseras Bokus Play – det smarta abonnemanget för ljudböcker. Med den nya tjänsten Bokus Play går Bokus nu in på den växande streaming-marknaden för ljudböcker. Tjänsten är ett flexibelt, prisvärt och enkelt abonnemang för alla som lyssnar på ljudböcker”, skriver Akademibokhandeln i ett pressmeddelande.

Bokus Play blir med ett stort utbud av ljudböcker, aktuella boktips och rekommendationer ett nytt attraktivt alternativ för alla bokentusiaster. Kunderna kan välja mellan två olika abonnemang, Bas och Premium. Med Bas-abonnemanget lyssnar man på en valfri bok i månaden för 89 kr. Premium ger tillgång till obegränsad lyssning för 169 kr per månad. Kunderna kan växla fritt mellan de två olika abonnemangen.

– Våra flexibla abonnemang är unika på marknaden. Bas-abonnemanget är ett prisvärt alternativ för alla som vill lyssna på en bok i månaden. Det är lätt att växla till Premium för obegränsad lyssning när man vill eller pausa abonnemanget under en period, säger Peter Brühl, försäljningschef Bokus, i ett pressmeddelande.

Den nya tjänsten ska självklart dra nytta av Bokus starka varumärke och kundbas. Boktips och rekommendationer kommer från ehandelns rekommendationsmotor och redaktion med bokspecialister.

– Jag är verkligen entusiastisk över möjligheterna vi ser på streamingmarknaden. Bokus Play är ett efterlängtat och värdefullt tillskott till vårt kunderbjudande, säger Maria Hamrefors, vd Bokus som tidigare idag meddelade att hon snart slutar som vd för Akademibokhandeln.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL