fbpx

Nu lanserar Bokus sin ljudbokstjänst – Bokus Play

Nu ska Bokus sälja ljudböcker som streamingtjänst under varumärket Bokus Play.

Nu kommer Bokus ljudbokstjänst som får namnet Bokus Play. Fokus på ljudböcker och ett lågprisalternativ begränsat till en bok i månaden för 89 kr/mån ska Bokus slåss med Storytel, BookBeat och Nextory.

”Nu lanseras Bokus Play – det smarta abonnemanget för ljudböcker. Med den nya tjänsten Bokus Play går Bokus nu in på den växande streaming-marknaden för ljudböcker. Tjänsten är ett flexibelt, prisvärt och enkelt abonnemang för alla som lyssnar på ljudböcker”, skriver Akademibokhandeln i ett pressmeddelande.

Bokus Play blir med ett stort utbud av ljudböcker, aktuella boktips och rekommendationer ett nytt attraktivt alternativ för alla bokentusiaster. Kunderna kan välja mellan två olika abonnemang, Bas och Premium. Med Bas-abonnemanget lyssnar man på en valfri bok i månaden för 89 kr. Premium ger tillgång till obegränsad lyssning för 169 kr per månad. Kunderna kan växla fritt mellan de två olika abonnemangen.

– Våra flexibla abonnemang är unika på marknaden. Bas-abonnemanget är ett prisvärt alternativ för alla som vill lyssna på en bok i månaden. Det är lätt att växla till Premium för obegränsad lyssning när man vill eller pausa abonnemanget under en period, säger Peter Brühl, försäljningschef Bokus, i ett pressmeddelande.

ANNONS

Den nya tjänsten ska självklart dra nytta av Bokus starka varumärke och kundbas. Boktips och rekommendationer kommer från ehandelns rekommendationsmotor och redaktion med bokspecialister.

– Jag är verkligen entusiastisk över möjligheterna vi ser på streamingmarknaden. Bokus Play är ett efterlängtat och värdefullt tillskott till vårt kunderbjudande, säger Maria Hamrefors, vd Bokus som tidigare idag meddelade att hon snart slutar som vd för Akademibokhandeln.

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

ANNONS
Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.