ANNONS

Saga släpper originalserier inlästa av Stefan Sauk

Stefan Sauk, populär skådespelare och ljudboksinläsare. Foto: Robert Eldrim/Tillfälligt utbrott

Ljudboksförlaget Saga släpper originalserier för ljud av den danska deckarförfattaren Inger Gammelgaard Madsen. Stefan Sauk står för inläsningarna.

Stefan Sauk har läst in Inger Gammelgaard Madsens nya serie Sanitören, som släpps idag som ljudbok och ebok. Inger Gammelgaard Madsen blev Danmarks första författare att skriva en originalserie för ljud, hon slog igenom stort med Brännande skuld som kom ut 2017 och som toppade listorna i Danmark.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

I samband med lanseringen av Sanitören på den svenska marknaden släpper Saga även Brännande skuld i svensk översättning, också den inläst av Stefan Sauk. I ett pressmeddelande skriver Saga att en anledning till att de återlanserar den första serien är att ”ljudboksinläsaren har blivit en allt viktigare aktör i den nya, växande originalserieutgivningen”.

– Jag märker det definitivt, säger Stefan Sauk i en kommentar. Det händer mig nästan varje vecka att främmande människor kommer fram och säger att de väljer de böcker som jag har läst in.

De båda originalserierna handlar om journalisten Anne Larsen och utredaren Roland Benito. Sanitören består av sex stycken 45 minuter långa avsnitt.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se