Frida Malmgren, serieskapare av bland annat Tjejerna på höjden. Foto: Gabriel Liljevall

Välgörenhetsauktion till förmån för Berättarministeriet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Frida Malmgren, Nina Hemmingsson och Veronica Maggio bidrar med verk till Bonnierförlagens årliga välgörenhetsauktion Det fria ordet.

Det fria ordet, auktionen som varje år arrangeras av Bonnierförlagen, skänker 2017 alla intäkter till stiftelsen Berättarministeriet. Syftet är att genom initiativet stärka och värna om yttrandefriheten.

– Det fria ordet är centralt för alla som är verksamma inom publicering. Yttrandefrihet är samtidigt bara möjligt om du erövrar ett språk. Genom språket kan du förvärva kunskaper och därmed påverka ditt liv. Berättarministeriet verkar för just det, att fler barn får de verktyg som krävs för att själva kunna forma sin framtid. Vi är väldigt glada över att genom initiativet ”Det fria ordet” bidra till deras arbete, säger Håkan Rudels, VD på Bonnierförlagen.

I auktionen ingår i år boken Ordet är fritt tillsammans med signerade originalillustrationer av serieskaparna Frida Malmgren respektive Nina Hemmingsson. Veronica Maggio bidrar med två signerade porträttfoton och sin bok Allt är för bra nu. Dessutom ingår i auktionen även två signerade exemplar av fotoboken Last night in Sweden.

Auktionen öppnar på Tradera den 15 november på Fängslade författares dag, och pågår till och med den 22 november.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL