ANNONS

Kerstin Almegård blir Bonnier Faktas nya förläggare

Kerstin Almegård

I höst byter Kerstin Almegård förlag från Norstedts till Bonnier Fakta. Med sig i bagaget har hon en gedigen erfarenhet. 

Bonnier Fakta har rekryterat Kerstin Almegård som förläggare. Senast kommer Kerstin från Norstedts där hon varit verksam som förlagsredaktör och pocketansvarig i fem år. Sedan 2014 är Kerstin med i styrelsen för svenska PEN och har tidigare arbetat med illustrerad facklitteratur, POD-produktioner samt som redaktör för Semic. Med det bagaget tar hon förutom breda erfarenheter även med sig ett välgrundat nätverk till Bonnier.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

– Jag är övertygad om att hon dessutom kommer att bidra mycket till hela förlaget med sin professionella, trygga och varma personlighet, säger Anna-Lena Hernvall, redaktionschef på Bonnier Fakta, i ett pressmeddelande. Hon är en betydelsefull rekrytering till Bonnier Faktas starka redaktion likväl som för våra fantastiska författare.

Enligt pressmeddelandet känner Kerstin själv extra starkt för faktaböcker och ser med glädje på sitt nya uppdrag:

– Bonnier Fakta är ett förlag som i mina ögon alltid stått för en mycket gedigen, intressant och varierad utgivning, säger hon. Själv har jag lång erfarenhet från flera olika förlag av att arbeta med illustrerad facklitteratur och det är ett område som mitt hjärta slår extra hårt för! Det ska bli väldigt kul och stimulerande att bidra med mina kunskaper och idéer till en redan stark redaktion.

Kerstin tillträder tjänsten på Bonnier Fakta den 20 november 2017.

ANNONS

❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sarah Perfekt

Sarah Perfekt

Sarah Perfekt är frilansande fotograf sedan 2010 men är också verksam som skribent. Hon har sin bas på den skånska landsbygden.

sarah@boktugg.se