fbpx

Risky Romance ny Word Audio-label för erotik och romance

Word Audio lanserar ny label - Risky Romance.

Ljudboksförlaget Word Audio lanserar en ny label – Risky Romance – för erotik och romance. Dessutom presenterar de ett exklusivt samarbetsavtal med ytterligare ett förlag.
– Romance och erotik är populära men ofta förminskade genrer. Helt tydligt är dock att lyssnare och läsare är väldigt intresserade av att få mer, både i Sverige och globalt, säger Jessica Rudin som är förläggare på Word Audio Publishing Intl. (WAPI).

WAPI:s nya label får alltså namnet Risky Romance och där kommer förlaget att ge ut en stor variation av romance med underkategorier. Risky Romance anspelar på kittlingen i ämnen som engagerar och lockar lyssnare som söker spänning i vardagen.

– Labelns underkategorier kommer att vara en blandning av romance, erotik och lättsam spänning där driv och njutning för stunden står i fokus, säger Jessica.

ANNONS

När förlaget presenterar satsningen så konstaterar man också att ”Det bästa med ljudböcker är att man har händerna fria … ” vilket kan ge en liten föraning om hur vågade en del böcker kommer att vara.

Utgivningen kommer dels att vara kommande och tidigare utgivna titlar, bl.a. genom ett nytt exklusivt samarbetsavtal med L.C. Förlag (som bland annat ger ut erotik, romance och fantasy) men även med utgivning från andra förlag.

– Jag tycker det ska bli väldigt kul att samarbeta med WAPI och se hur vi tillsammans kan hjälpas åt att låta författarna nå läsare på helt annat vis än vi hittills kunnat. Tror det kommer bli väldigt givande för både oss som växande förlag men även för våra författare – både debutanter som de som befunnit sig i branschen lite längre, säger Yamile Andreasson Craig, VD på L.C. Förlag.

WAPI har sedan tidigare ett samarbetsavtal med Vulkan, Lava och Calidris. Tillsammans med andra nya samarbetspartners kommer WAPI även att ge ut titlar som specialskrivits för Risky Romance med tanke på ljud- och eboksanvändarna.

– Bakom detta nya material står både mindre författarskap och mer väletablerade författare. Lite längre fram kommer WAPI/Risky Romance även att leta efter nya talanger inom dessa sköna genrer, säger Jessica.

Word Audio Publishing Intl. planerar att ge ut ca 25 titlar per år under Risky Romance-labeln. Under hösten släpps mellan 5 – 10 titlar och fler är under inspelning och kommer att ges ut löpande.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny