fbpx

Risky Romance ny Word Audio-label för erotik och romance

Word Audio lanserar ny label - Risky Romance.

Ljudboksförlaget Word Audio lanserar en ny label – Risky Romance – för erotik och romance. Dessutom presenterar de ett exklusivt samarbetsavtal med ytterligare ett förlag.
– Romance och erotik är populära men ofta förminskade genrer. Helt tydligt är dock att lyssnare och läsare är väldigt intresserade av att få mer, både i Sverige och globalt, säger Jessica Rudin som är förläggare på Word Audio Publishing Intl. (WAPI).

WAPI:s nya label får alltså namnet Risky Romance och där kommer förlaget att ge ut en stor variation av romance med underkategorier. Risky Romance anspelar på kittlingen i ämnen som engagerar och lockar lyssnare som söker spänning i vardagen.

– Labelns underkategorier kommer att vara en blandning av romance, erotik och lättsam spänning där driv och njutning för stunden står i fokus, säger Jessica.

ANNONS

När förlaget presenterar satsningen så konstaterar man också att ”Det bästa med ljudböcker är att man har händerna fria … ” vilket kan ge en liten föraning om hur vågade en del böcker kommer att vara.

Utgivningen kommer dels att vara kommande och tidigare utgivna titlar, bl.a. genom ett nytt exklusivt samarbetsavtal med L.C. Förlag (som bland annat ger ut erotik, romance och fantasy) men även med utgivning från andra förlag.

– Jag tycker det ska bli väldigt kul att samarbeta med WAPI och se hur vi tillsammans kan hjälpas åt att låta författarna nå läsare på helt annat vis än vi hittills kunnat. Tror det kommer bli väldigt givande för både oss som växande förlag men även för våra författare – både debutanter som de som befunnit sig i branschen lite längre, säger Yamile Andreasson Craig, VD på L.C. Förlag.

ANNONS

WAPI har sedan tidigare ett samarbetsavtal med Vulkan, Lava och Calidris. Tillsammans med andra nya samarbetspartners kommer WAPI även att ge ut titlar som specialskrivits för Risky Romance med tanke på ljud- och eboksanvändarna.

– Bakom detta nya material står både mindre författarskap och mer väletablerade författare. Lite längre fram kommer WAPI/Risky Romance även att leta efter nya talanger inom dessa sköna genrer, säger Jessica.

Word Audio Publishing Intl. planerar att ge ut ca 25 titlar per år under Risky Romance-labeln. Under hösten släpps mellan 5 – 10 titlar och fler är under inspelning och kommer att ges ut löpande.

Gör som 5000+ andra Boktuggläsare ...

... prenumerera på vårt nyhetsbrev (kostnadsfritt). I din mejlbox varje vecka så du inte missar några viktiga nyheter i bokbranschen.

Din epostadress används enbart av Boktugg och delas aldrig med tredje part.

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.