fbpx

Macmillan stöttar nya oberoende bokhandlare

Antalet oberoende bokhandlare växer i USA. Macmillan Publishers lanserar nu nya villkor och rabatter för att stötta nya bokhandlar.

– Macmillan svarar på den fortsatta tillväxten för de oberoende bokhandlarna som försäljningskanal och vi vill stötta dem på alla sätt vi kan, säger Don O’Connor, senior fältsäljare på MacMillan till American Booksellers Association (ABA).

Macmillan Publishers har infört en ny policy med specialrabatter och andra förbättrade villkor på beställningar från förlagsgruppens böcker och fysiska audioprodukter.

ANNONS

Macmillans New Store Opening Policy för nystartade oberoende bokhandlare gäller för alla bokhandlare som öppnat en ny butik under 2017.

ABA som organiserar oberoende bokhandlare har drygt 1700 medlemmar som tillsammans driver över 2200 bokhandlar runtom i USA. Under 2016 öppnade 87 nya butiker inom ABA.

Foto: Fotolia


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny