fbpx

Denna artikel sponsras av författare/förlag

Boktips: Handla rätt av Emelie Nirland och Johanna Sandberg

I ”Handla rätt” får du träffa valpen Puffen som för första gången ska få följa med sin husse till mataffären.

Puffen har länge längtat efter denna ansvarfulla uppgift och ser verkligen fram emot att få hjälpa till med inköpen. Det går dock inte så enkelt som Puffen trott då han snabbt märker att det finns alla möjliga regler som måste efterföljas. Han gör givetvis alla tänkbara nybörjarmisstag och ställer till oreda där han drar fram som en virvelvind bland hyllorna.
Tanken är att barnen och föräldrarna på ett humoristiskt sätt ska kunna känna igen sig i denna vardagsproblematik.
Boken vänder sig till barn mellan 3-6 år.
För manuset står Emelie Nirland och detta är hennes debut som barnboksförfattare. Tidigare har hon skrivit manus, texter och musik till musikaler för barn. Bland annat till musikalen Rebellas skatt som sattes upp av Arbisteatern i Norrköping samt Teater Aftonstjärnan i Göteborg.

Bokomslag-Handla-Ratt-9789188265692Handla rätt!
Förlag: Whip Media
Format: Inbunden/kartonnage
Språk: Svenska
Utgivningsdatum: 2016-12-01
Antal sidor: 24
ISBN: 978-91-88265-69-2

ANNONS

Köplänkar: [ Köp på Adlibris ] | [ Köp på Bokus ]

 


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny