fbpx

Boktips: Handla rätt av Emelie Nirland och Johanna Sandberg

I ”Handla rätt” får du träffa valpen Puffen som för första gången ska få följa med sin husse till mataffären.

Puffen har länge längtat efter denna ansvarfulla uppgift och ser verkligen fram emot att få hjälpa till med inköpen. Det går dock inte så enkelt som Puffen trott då han snabbt märker att det finns alla möjliga regler som måste efterföljas. Han gör givetvis alla tänkbara nybörjarmisstag och ställer till oreda där han drar fram som en virvelvind bland hyllorna.
Tanken är att barnen och föräldrarna på ett humoristiskt sätt ska kunna känna igen sig i denna vardagsproblematik.
Boken vänder sig till barn mellan 3-6 år.
För manuset står Emelie Nirland och detta är hennes debut som barnboksförfattare. Tidigare har hon skrivit manus, texter och musik till musikaler för barn. Bland annat till musikalen Rebellas skatt som sattes upp av Arbisteatern i Norrköping samt Teater Aftonstjärnan i Göteborg.

Bokomslag-Handla-Ratt-9789188265692Handla rätt!
Förlag: Whip Media
Format: Inbunden/kartonnage
Språk: Svenska
Utgivningsdatum: 2016-12-01
Antal sidor: 24
ISBN: 978-91-88265-69-2

ANNONS

Köplänkar: [ Köp på Adlibris ] | [ Köp på Bokus ]

 

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.