fbpx

Gratis bok ska öka högläsning för små barn

Bonnier Carlsen har, tillsammans med BB Stockholm Family, tagit fram boken ”Jag – från liten till stor” i en strävan att betona vikten av att läsa högt för små barn.

Boken innehåller en faktadel om graviditet och förlossning samt barnets första år. Den andra delen fokuserar på vikten av att, i tidig ålder, läsa högt för sina barn. Bonnier Carlsens pressmeddelande refererar till siffror som tyder på att barn från högläsande familjer har dubbelt så stort ordförråd när de börjar skolan jämfört med barn som inte har den bakgrunden.

”Jag – från liten till stor” kommer delas ut till alla blivande föräldrar som skrivs in inom BB Stockholm family. Den kommer även finnas tillgänglig på BB Stockholm. Hoppet är, enligt Eva Dahlin (litterär chef på Bonnier Carlsen), att boken kommer leda till att familjer som inte haft läsandet som en självklarhet får upp ögonen för böckernas värld.

ANNONS

 


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

retired6@boktugg.se

Stäng meny