ANNONS

Gratis bok ska öka högläsning för små barn

Bonnier Carlsen har, tillsammans med BB Stockholm Family, tagit fram boken ”Jag – från liten till stor” i en strävan att betona vikten av att läsa högt för små barn.

Boken innehåller en faktadel om graviditet och förlossning samt barnets första år. Den andra delen fokuserar på vikten av att, i tidig ålder, läsa högt för sina barn. Bonnier Carlsens pressmeddelande refererar till siffror som tyder på att barn från högläsande familjer har dubbelt så stort ordförråd när de börjar skolan jämfört med barn som inte har den bakgrunden.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

”Jag – från liten till stor” kommer delas ut till alla blivande föräldrar som skrivs in inom BB Stockholm family. Den kommer även finnas tillgänglig på BB Stockholm. Hoppet är, enligt Eva Dahlin (litterär chef på Bonnier Carlsen), att boken kommer leda till att familjer som inte haft läsandet som en självklarhet får upp ögonen för böckernas värld.

 


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

retired6@boktugg.se