Erik Ehrnst debuterar med en klassisk mysdeckare

Författaren Erik Ehrnst. Foto: Privat.

Platsen var helt enkelt för bra för att inte skriva om den. Det var precis så jag kände när byrån jag jobbade på skulle flytta från de vackra, gamla, anrika våningarna till mer moderna lokaler. Drömmen om debutromanen hade länge funnits där, så en gråslaskig vårdag satte jag mig ner och bara började. Jag visste redan tidigt att jag ville skriva spänning, en klassisk mysdeckare med en touch av feelgood. Det stod också klart att jag ville ha en kvinnlig huvudkaraktär, samt att miljöerna skulle spela en näst intill lika viktig roll som karaktärerna och själva intrigen, och då började berättelsen sakta men säkert växa fram.

När jag inte skriver umgås jag så mycket jag kan med familj och vänner, samt arbetar som administrativ chef. Har ofta en ljudbok i lurarna, och ägnar mig (medvetet eller omedvetet) åt ständig research för nästa bokprojekt, vilket faktiskt ger en extra krydda åt tillvaron.
Foto: privat

Titel: Byrån
Förlag: Word Audio Publishing
ISBN: 9789178293261 (ljudbok) och 9789178293278 (e-bok)
Utgivningsdag: 08-07-2019

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL