Om Boktugg & medarbetarna

Boktugg.se tar dig med in bakom kulisserna i bokbranschen. Vi skriver om nyheter, trender, författare, förlagsfolk, bokhandlare, bibliotekarier och allt annat som berör personerna bakom böckerna.

Vi låter olika aktörer i branschen komma till tals och vi berättar om vad som är hett just nu och i framtiden. Framgångsrika projekt och fiaskon. Seriöst men ändå med glimten i ögat. Vi drivs av en genuin kärlek till böcker – oavsett format.

Jobbar du på förlag, är egenutgivare eller bara vill gå ännu mer på djupet i bokbranschen så ska du skaffa en prenumeration på Boktugg Insider som inkluderar vårt analysbrev, tips & råd till författare, rabatter på annonsering och mycket mer. Vi har annars valt en modell utan betalvägg eftersom vi inte vill låsa in våra nyheter och reportage för nya eller tillfälliga läsare. Istället erbjuder vi trogna läsare att köpa en stödprenumeration och bli en Boktugg Supporter.

Förutom sajten som uppdateras sju dagar i veckan året runt så släpper vi varje månad en guide till nya böcker, ett magasin och katalog i ett. Magasinet Boktugg.

Har du nyhetstips eller idéer på sådant du vill att vi skriver om? Skicka ett mejl till tips@boktugg.se

TIPS: Boktuggs nyhetsbrev via epost till din inbox varje vecka – anmäl dig idag >>

Bakom Boktugg.se står Boktugg AB.

Medarbetare

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
solve@boktugg.se

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.
anna.von.friesen@boktugg.se

Conny Palmkvist

Conny Palmkvist

Conny Palmkvist är svensk författare, redaktör och journalist. Han har skrivit sju romaner och tilldelats Helsingborgs Dagblads kulturpris och Umeå novellpris.
conny@boktugg.se

Sarah Perfekt

Sarah Perfekt

Sarah Perfekt är frilansande fotograf sedan 2010 men är också verksam som skribent. Hon har sin bas på den skånska landsbygden.
sarah@boktugg.se