Fixa din privatekonomi : smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv

Fixa din privatekonomi : smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv
Författare
Medverkande
Förlag Roos & Tegner
GenreEkonomi
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor217
Vikt410 gr
Utgiven2020-01-03
SABQci
ISBN 9789188953698
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Sparekonomens bästa tips!

Du vet att du borde ha bättre koll på dina utgifter och se över ditt sparande. Men du skjuter det på framtiden, och förlorar pengar på kuppen.

Med den här boken kan du en gång för alla ta kontroll över din ekonomi och få pengar över till det som verkligen betyder något. Och det är inte svårt. Små förändringar i ditt beteende kan göra underverk för din situation.

Går du igenom alla bokens 11 steg kommer du att få en betydligt bättre privatekonomi. Du kommer att förstå hur din hjärna fungerar så att du kan göra smartare val i din vardag. Och med hjälp av bokens alla konkreta tips kommer du att kunna öka dina inkomster, minska dina utgifter och spara mer effektivt. Varje månad, livet ut.

Christina Sahlberg (fd Söderberg) är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Christina har en master i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelor i psykologi från Swinburne University (Melbourne, Australien). Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer.