Sandslott

Sandslott
Serie Dolda
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Polaris AB
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatEbok (EPUB)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2024-04-22
SABHc.01
ISBN 9789180660815

Tre hemligheter. En mörk familjesaga.

Mörk psykologisk spänning, när Niklas Turner Olovzon följer upp den prisbelönta läsar- och kritikersuccén ISBERG!

Gemenskapen i Tassby, Dalarna ligger i spillror efter dramatiska händelser något år tidigare. Och byns matriark Liss-Kulla söker fortfarande efter sanningen om en försvunnen thailändsk bärplockare. Samtidigt på svenskön Koh Lanta i Thailand firar en överklassfamilj påsk i paradiset när deras tonårsson försvinner en ovärdersnatt. Han påstås ha drunknat. Men modern Sophie vägrar acceptera att sonen skulle vara död och söker honom över stränder och genom djungel. Har korruptionen på ön något att göra med det som döljer sig bland maktens män i de mörka dalaskogarna hemma i Sverige?  

SANDSLOTT är den andra, fristående delen i Doldasviten som utforskar det vi människor gömmer för omvärlden, ja, till och med för våra närmaste. I SANDSLOTT krockar tre personers liv och hemligheter, med avslöjanden som riskerar att bli en fara för deras egna liv.  

Niklas Turner Olovzon är född och uppvuxen i Norrbotten, men driver en kommunikationsbyrå i Stockholm och bor numera med familjen i en liten by i Dalarna. Debutromanen ISBERG blev en läsar- och kritikersuccé, och belönades med Crimetime Award för Årets deckardebut 2023.