Dyningar

Dyningar
Serie Mord i skärgården
Författare
Medverkande
Förlag Bokfabriken
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatLjudbok (mp3)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2022-07-27
SABHc
ISBN 9789180311090

En drunknad kvinna påträffas i vattnet av två fritidsseglare. Fyndet av ett avskedsbrev får det att framstå som ett tragiskt självmord. När Eddie, kriminalkommissare vid Stenungsundspolisen, upptäcker ett samband med ett tidigare suicidfall inser han att han begått ett fruktansvärt misstag. De två självmorden kan i själva verket vara ett verk av en seriemördare. 

Dyningar är den fristående fortsättningen på kriminalromanerna Sjörök och Dödsjö, de första böckerna i Elinor Kapps deckarserie Mord i skärgården, om kriminalkommissarie Eddie Öhlund på Stenungsundspolisen, som försöker pussla ihop sitt privatliv med jobbet som polis och mörkret han bär inom sig.

ELINOR KAPP är uppvuxen i Skärhamn på Tjörn efter att familjen flyttat till ön när hon var barn. Den lediga tiden mellan de långa skiften som processoperatör ägnar hon åt att skriva på sina böcker om kriminalkommissarier Eddie Öhlund vid Stenungsundspolisen. När hennes debutroman Sjörök släppte som ljudbok klättrade den direkt upp på förstaplatsen. 

 

Sagt om tidigare böcker i serien:

"Detta är en riktigt bra bok om ondska som inte någon trodde skulle finnas..." Mikaelas Bokhylla om Dödsjö

"En gripande story som håller läsaren i ett fast grepp." Nathalie Perssons Boktips  

"Trovärdiga karaktärer och miljöer samt ett hemskt brott." Annsofi Skrivliv

"Spänningen ligger på topp under hela boken som är en riktig bladvändare." Virres Bokhylla