En sötare vinter

En sötare vinter
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Polaris
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor142
Vikt731 gr
Utgiven2023-10-02
SABQcae
ISBN 9789177959748

"En vacker, stämningsfull och inspirerande bakbok späckad med recept vilka får läsaren att längta till vinterns godisbak." Bibliotekstjänst

Jag gillar Camilla Hamids smakpalett. Det är bra recept, kul vinklar, hon får in något nytt i den gamla, goda julen. Meny i P1

Ny bok av älskade bakprofilen Camilla Hamid, som vill få oss att omfamna vintern och maximera njutningen  

Under årets kallaste och mörkaste tid finns det få saker som ger så mycket ljus och glädje som hemgjort godis, kryddiga bakverk och vackra efterrätter. I boken En sötare vinter bjuder Camilla Hamid på en massa läckerheter som du kan njuta av under vinterhalvåret (och resten av året också, förstås). 

Låt dig inspireras och gör klassiska godsaker eller nya, roliga och ljuvligt goda påhitt. Testa och njut av Camillas oemotståndliga vinterchokladbollar, rocky road-klubbor, knäckmusslor eller julgransbiskvier. Minst lika svårt är det att motstå hennes saffransbullar, vinterpavlova, pepparkaksprinsesstårta, lyxiga marängsviss och 60 ytterligare recept.  

Baka och sätt guldkant på såväl vardag som fest och gör vintern till den godaste och mysigaste tiden på året.  

Camilla Hamid är en av Sveriges främsta profiler inom bakning och har en oslagbar förmåga att skapa recept som inte liknar något vi tidigare sett. Camilla har tidigare gett ut böckerna Baka utan ugn (2019), Godare glass utan glassmaskin (2020) och Kaka på kaka, Sveriges mest sålda kokbok år 2021 och Bullar, bröd och brunch (2022). Utöver sitt omåttligt populära Instagram-konto driver hon även den prisade bloggen My Kitchen Stories och syns regelbundet i tv. Camillas bakgrund som hemkunskapslärare borgar inte bara för en omistlig känsla för livets goda, utan även pedagogiska recept som alla kan lyckas med.