fbpx

Boken 2018 – här kan du se alla seminarier i efterhand

Seminariedagen Boken 2018 går att se i efterhand på webb-tv.

Missade du seminariedagen Boken 2018 i tisdags? Ingen fara, nu kan du se alla seminarierna i efterhand på webben.

I tisdags arrangerade Svenska Förläggareföreningen och Svenska Bokhandlareföreningen en halvdag där man dels presenterade årets statistik över bokförsäljningen i Sverige 2017. Den kan du även läsa om här:

Boktugg var på plats och lyssnade och istället för referat från dagen blev det en betraktelse över allt som inte sades på scen eller som kanske inte fick det utrymme som det förtjänade. Det resulterade i en krönika:

Just det, ifall du inte var på plats eller kanske vill lyssna igen på något föredrag så finns hela seminariet på video här nedan, uppdelat i två delar (före och efter kaffepausen):

ANNONS

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.