Gert Nathaliespappa

Jag är född och uppvuxen på Anneberg intill Pildammsparken, i Malmö.
Som så många andra har jag gift mig, skiljt mig och har en underbar dotter, Nàthalie. Därav mitt efternamn, Nathaliespappa.
Att skriva, författa, berätta har alltid intresserat mig. Försöker att skriva om sådant som angår människor, som har förutsättning att beröra och intressera läsaren.
Bredvid skrivandet arbetar jag. Att skriva en bok tar, för mig, kring ett års tid.
Skrivandet är ett intresse, en hobby men även min stora passion och jag skulle välkomna möjligheten att försörja mig på mina böcker och kunna ägna all min tid åt att skriva.
I mitt huvud trängs alltid, samtidigt, minst ett par, tre berättelser som tävlar om min uppmärksamhet. Människan intresserar mig liksom våra, inte alltid så rättvisa, levnadsvillkor och av vår gemensamma historia
När jag skriver försöker jag att fläta samman olika delberättelser till en gemensam. Jag lägger mycken tid på research och på att omarbeta texten, mejsla fram känslor i varje situation och jag fokuserar på att, så gott jag kan och begriper, levandegöra gestalterna i mina berättelser. Faktiskt till den grad att jag fäster mig vid dem.
Tack för att du tagit dig tid att läsa min text.