Befriad : femtio nyanser av frihet enligt Christian

Befriad : femtio nyanser av frihet enligt Christian
Serie Grey
Författare
Medverkande
Förlag Norstedts
GenreUtländska berättare
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor815
Vikt829 gr
Utgiven2021-07-07
SABHce
ISBN 9789113118765

Återupplev passionen, romantiken och dramatiken i <em>Femtio nyanser av frihet </em>- kärlekssagan som uppslukade miljoner läsare världen över. Nu genom Christian Greys tankar, reflektioner och drömmar.

Christian Grey och Anastasia Steele är gifta. Men med äktenskapet kommer nya utmaningar. Trots att deras kärlek brinner starkare än någonsin tar sig Christians mörkaste rädslor upp till ytan, tillsammans med hans begär att kontrollera Anastasia. Gamla konflikter och missförstånd hotar att förgöra dem.

<em>Befriad: Femtio nyanser av frihet enligt Christian</em> kommer ut i juli 2021. Boken är den avslutande delen i E L James trilogi ur Christians perspektiv. De tidigare titlarna i denna serie är <em>Grey </em>och <em>Mörkare</em>.

"För mig, precis som för Anastasia Steele, är Christian en utmanande, frustrerande och fascinerande karaktär. Att leva i hans huvud är utmattande, men i <em>Befriad</em> fick jag utforska delar av hans liv som vi bara fick se små glimtar av i den ursprungliga trilogin." - E L James

EL James debutroman <em>Femtio nyanser av honom</em> blev ett internationellt genombrott. Den har tillsammans med uppföljarna sålt miljoner exemplar världen över. <em>Femtio nyanser av honom</em> låg i hela 133 veckor på New York Times bestsellerlista.