Hoi Publishings nyemission gav 3,2 Mkr

📈 Nyemission. Utfallet för nyemissionen i Hoi Publishing AB blev 4 929 881 nya B-aktier, motsvarande 72% av emissionen. Hoi tillförs därmed 3,2 Mkr (före emissionskostnader samt kvittning) som stärker balansräkningen genom låneavbetalningar men även ska gå till marknadsföring och rörelsekapital. Utspädning för de ägare som inte deltog i nyemissionen blir 30%. ”Vi ser fram emot att fortsätta utveckla Hoi till ett växande och lönsamt förlag i Norden”, säger VD Lars Rambe i ett pressmeddelande.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.