Elin Lyth släpper album med tonsatta Kristina Lugn-dikter

🎤 Diktsång. Sångerskan Elin Lyth släpper idag albumet Galopp galopp – Elin Lyth sjunger Kristina Lugn, som bygger på 14 dikter signerade den bortgångne poeten. Kristina Lugn (1948-2020) var en av våra mest lästa poeter. I höstas kom den postuma diktsamlingen Inte alls dåligt, från vilken dikten Ögonkast finns med på albumet.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.